Është ndarë nga jeta aktori Fejzi Spahija. Lajmi është bërë me dije nga Teatri Migjeni në Shkodër, pasi aktori ka shërbyes si drejtues i tij.

Njoftojmë se u nda nga jeta, aktori dhe drejtuesi i teatrit tonë në fundin e viteve, Fejzi Spahija
I përjetshëm qoftë kujtimi i tij!”, thuhet në njoftimin e Teatrit Migjeni.

Fejzi Spahija ka interpretuar shumë role si:

“Dy binjaket venecian” ne “Maskat” “Nora” ne rolin e Veli Sokolit dublant me Bep Shiroken); “Gjuetaret e ujqerve” ne rolin e Gjokes); “Keneta” ne rolin e Hasanit); “Plaku i maleve” ne rolin e kapitenit); “Zekthi” ne rolin e Mikeles ); “Njerez te brezit tone” ne rolin e Fatmirit);