Keto fjale rezarta i la amanet.Vellai i saj i kishte telefonuar naten e se enjtes.Nje dite pas ngjarjes qe ndodhi.

Ajo thote:“Mos u mërzisni se ndihem shumë mirë! Mos qa ni për mua!”, janë fjalët e fundit që Rezarta Xibrraku iu ka thënë familjarëve të saj nëpërmjet telefonit përpara se të ndodhte ngjarja e se premtes.

Me pas diten e premte ndodhi ngjarja dhe te gjithe nuk e prisnin sepse ata ishin te lumtur dhe nuk kishin asnje problem.

Qe nga fejesa e tyre e deri diten e dasmes.

Vellai i Rezartes thote se ata ishin te dashuruar dhe nje martese e lumtur.Besoj se eshte nje person i trete qe te bej me kete ngjarje por kjo do te zbulohet ne ditet ne vazhdim pasi te sherohet Olsi.