Keith Wildhaber nje nga policet me te mire ne qytetin e St. Louis SHBA.Por atij eshte eshte refuzuar 23 here ngritja ne detyre.

Por ai me vone kuptoj se pse nuk e kishin ngrit ne detyre ne vitin 2014 ai mesoi se ai sillej ne menyre femerore.

Por ai u shqetesua shume pasi mori vesh kete lajm dhe e denoncoi.

2 vite më vonë jo vetëm që i dha të drejtë, por dënoi policinë me shifrën stratosferike prej 20 milionë dollarëve.

Ai u lumturua shume sepse ai ishte nje polic normal dhe nuk kishte te bente me kete etiket qe i kishin vendosur.

Pasi moren 20 milion dollar ai shkoj me pushime me familjen e tij.