Vajza 2 vjecare Aria ka nevoje per ndihmen tone.

Ajo ka lindur fëmijë premature 36 javëshe me 08.07.2017 dhe pasojë e kësaj lindje të parakohshme, në moshën 1 vjeç, familja u njoh me faktin se vajza gjatë temperaturës së lartë mbas lindjes ka dëmtuar totalisht njërin vesh, ndërsa veshi tjetër ka dëmtuar nervin Koklear ( të dëgjimit).

Ajo ka nevoje per te bere transplant.Operacioni mund te zhvillohet vetëm në një spital privat , nga mjeku austriak dhe doktori specialist Arvenol Meta me çmimin 32.000 euro.

Shpenzimet e këtyre operacioneve duhet të kryheshin nga fondi i posaçëm për fëmijët me probleme dëgjimi, ku Aria është në këtë listë e 130-ta, por kjo që do të thotë se ndoshta edhe në moshën 10-vjeçare Arias nuk mund t’i ketë ardhur akoma radha. Familjarët kërkojnë mbështetjen e shqiptarëve qe Aria ti nënshtrohet këtij operacioni sa më shpejt .

Ju lutem na ndihmoni qe ta bejm jeten sa me te lumtur te Arias