Ata kurre nuk e treguan lidhjen e tyre per shkak te moshes.

Vera Oruçaj dhe Sunaj Saraçi cifti me i bukur i viteve 90 ka nje romance te bukur mes tyre pavaresisht moshes.

Kur ka dashuri nuk ka rendesi mosha rendesi qe te duhen dhe te kene nje jete te lumtur.

Pasi ata u lidhen me pas vendosen te martohen dhe sollen dhe ne jete nje djale.

Ata jetojne te lumtur ne ShBA dhe atje zhvillojne aktivitetin e tyre artistik.

Ata jane nga ciftet me bukur dhe te talentuar