Te gjithe po solidarizohen me ngjarjen ne Shqiperi.Dhe kjo eshte nje shprese me shume dhe dicka qe sjell miresi.

Këngëtari i njohur italian Enzo Grinazzi, i njohur me emrin e artit si Pupo po pergatit nje koncert dhe parate qe do mblidhen do te jepen per njerezit ne nevoje.

Ai shkruan në Instagram:

Kam punuar në Shqipëri dhe kam njohur forcën, besnikërinë, bujarinë e popullit shqiptar. T’i bëjmë ta ndjejnë gjithë miqësinë e afërsinë tonë në këtë moment.”

Dhe kjo eshte nje veper fisnike te ndihmosh njerezit ne nevoje ne keto dite.