Te kesh djem eshte nje mrekulli me vete pro kjo nene e ka sfide ajo ka 10 djem dhe ne fund ajo pret te lindi nje vazje.

Pas 10 lindjesh djem lindja e 11 ishte nje mrekulli me vete qe te kishin me ne fund nje vajze te vogel te mrekullueshme.

Ajo pasi ngeli shtatzene gjeja e pare qe beri ishte te bente nje eko qe te shikonte qe femija e 11 do ishte djale apo vajze por pasi doktori beri ekon e konfrimoi qe ishte nje vajze.

Dhe prinderit ishin shume te lumtur qe me ne fund pas 10 djem te dal nje vazje.