Nje nga emisionet me te bukur dhe me te ndjekur hellkichen errdhi nje djal i ri.Sokoli eshte konkurenti i ri dhe ai pasi e beri pjaten e vete ndihmoi dhe kolegen e tij.

Por papritur Ranatos nuk i pelqeu kjo gje dhe ja hodhi pjaten Sokolit pak para se te mbyllej gara.

“Duke e ditur si më pritën mua djemtë, e dija si e kanë pritur edhe atë vajzat. Pjata ime ishte krejt në fund, pak sek kishte dhe Renato e hodhi. Ok, ta gjejë shefi tani pjatën, s’bëj më, s’më intereson”, tha Sokoli.

Dhe pas ketij xhesti plasi dhe mes Sokolit dhe Renatos.

Sokoli: Vazhdo, vazhdo vazhdo…

Renato: As nuk më intereson fare, mos më thuaj mua vazhdo ti

Sokoli: Po ça faji kisha unë

Renato: Vajzat e kanë vendin atje

Sokoli: Pjata ime ishte në sekondat e fundit

Renato: Vajzat e kanë vendin atje po të them, në rregull? E more vesh?

“Po shef”, iu përgjigj Sokoli dhe e preku në shpatull. “Kë prek me dorë ti more?”, iu kthye Renato.

Renato: Dil përjashta

Sokoli: S’du, kam për të bërë pjatën

Renato: Dil përjashta

video