Ne Sukth nje vile 3 kateshe eshte nje nga ato ndertesa qe e kane pesuar goxha deme ne date 26 nentor ku ulekund i mbare vendi.

Por me e cuditshmja nga keta raste ishte e kesaj vile ku kati i pare nuk duket me pasi eshte futur poshte nen toke.

Kete rast te rralle mund ta shihni ne nje vidjo te regjistruar.

Ne vidjon me poshte shfaqen dy momente ku njera eshte ne date 26 dhe e dyta ne date 28.

Rasti i fundit eshte edhe me delikati pasi duken banoret qe jane jashte shtepie.