Indiani, Mahashta Mûrasi eshte 149 vjec thuhet se ky eshte njeriu qe ka jetuar me shume.Pas Dhjetorit ai mbush 150 vjec.

Ai jeton ne qytetin e Bangalore ne Indi.

Librit Botëror të Rekordeve thote se është njeriu më i vjetër në planet.

Ai ka lindur në vitin 1870, ka tërhequr vëmendjen e gjithë njerëzve në botë dhe në një kohë edhe vet ishte bindur se është i pavdekshëm.
Dhe kur Dr. Hill pyeti: Cili është sekreti i jetëgjatësisë tuaj?

Ai vetëm kishte qeshur dhe ishte përgjigjur:

“Tërë jetën kam pirë ujë të freskët dhe të pastër, jam ushqyer vetëm me fruta dhe perime.

Unë gjithmonë kam ngrënë fruta të krimbur, sepse krimbi nuk i ha frutat e helmuar.

Por megjitahte eshte caktimi i Zotit.Ndonjehere njeriu nuk e ka ne dore jeten e tij.

Lindja dhe largimi nga kjo bote i perkasin Zotit.