Autori i qindra teksteve muzikore dhe i nderuar me titull “Mjeshtri i madh”, Jorgji Papingji ka 8 vjet qe nuk e merr pensionin e merituar.

Gjate nje interviste keto ditet e fundit Jorgo ka thene se kjo ceshtje eshte si nje lloj pengu i jetes se tij qe askush nuk i ka shpjeguar cfare behet me pensionin e tj te vecante ne keto 8 vjet .

Ai shprehet se edhe kur qellon qe u thote njerezve qe ai nuk e ka marre pensionin te gjithe habiten.

Me tej shton se ‘nuk e beson a merret pensioni pas vdejes pasi ne kete moshe qe jam tashme duhet ta merrja’.

Ndonese ka shume raste te tilla pensionistesh me problem pensioni, duket ne fakt e pabesueshme qe nje mjeshter me titull te lihet ne harrese midis letrash institucionesh.

Keshtu gjate mbylljes ai githashtu nuk harroi te bente nje lutje per ata qe i dine keto procedura.

Ai u shpreh:
“I lutem kujdo që e ka në dorë këtë punë, të më sqarojë çfarë duhet të bëj unë akoma, që të arrij të marr pensionin”.