Sipermarresi Gjergj Luca ka dale ne deklarata pak i revoltuar ne keto dite te veshtira per shqiptaret.

Ai ofroi kontributin e tij per te gjithe njerezit qe kane mbetur te prekur nga lekundja e forte e dates 26 e ne vazhdim.

Luca ‘kritikoi’ politikanet te cilet kane nga 2 apo 3 shtepia ku shkojne jo me shume se 10 dite ne vit dhe ato t`i lirojne per te strehuar shqiptaret meqe iu dhimbsen.

Asnje prej tyre tha bisnezmeni nuk i ka hap shtepite dhe megjithate punetoret e mi jane ofruar te japin rrogen e nje muaji por une u kam thene jo, vazhdoi ai.

Le te japina ata pushtetaret nje dite pune dhe tatim fitimin per 6 muaj tandajne me nevojtaret 50% qe t`u ndertohen banesa sa me shpejt.

Ne Fund Gjergj Luca uroi qe Zoti i kthefte mendjen politikaneve sepse cdo e keqe vjen per nje te mire te madhe.