Jozefina Topalli është shkëputur nga politika duke iu përkushtuar jetës familjare.

Ajo eshte shkeputur nga politika dhe eshte duke shijuar jeten ne menyren e saj.

Por ajo eshte nostalgjike edhe pse eshte larguar nga politika ajo poston ne rrjetet sociale foto kur ajo ishte aktive ne politik.

Ajo sot ka postuar nje foto qe e kthen kohe me pare.

Ajo shkruan:”Foto e nisur nga nje mikja ime”.