Michael Jordan ka ofruar ndihm me 7m dollar kur ne te kujdeset per njerez qe kane nevoj per tu kuruar.

Ai eshte nje nga sportitet me te mire te basketbollit dhe ne dt 17 tetor ai inaguron kliniken e tij per ndihm te njerezve ne nevoje.

Jordan i dhuroi 7 milionë dollarët që ky spital të ndërtohej me qëllimin që të t’u vinte në ndihmë banorëve.

Ai u thote se:E kam bere me deshire dhe me pelqen te ndihmoj nevojtaret ne kete pistal punon dhe nena ime si e si tu vi ne nevoj njerezve te semure qe nuk kane mundesi qe te sherohen.

Lajme te tilla te bejn diten te bukur dhe njerez te till u shtofshin sa me shume qe te ndihmojne njerezit ne nevoje.