Te ftuar ne nje emision Ariana dhe Sabri Fejzulllahu, nuse dhe vjeherr zbuluan shume rreth marredhenies se tyre ne familje.

Ariana e emocionuar tha se e quante veten nuse me fat pasi shyqyr Zotit ata shiheshin cdo dite ne dreka e darka dhe ishin shume te lumtur pasi ata e ndihmonin te gjithe ate ne cdo moment.

Edhe Sabriu foli fjalet me te mira per Arianen duke e paraqitur ne pak fjale si nje njeri i cilter, i paster dhe mbushur me shume dashuri per te gjithe.

Vetem me buzeqeshjen qe ka ajo i ben te gjithe per vete.