Burri 65 vjecar nga Tirana: gruaja ime ka marre fund e une dua dhe nje tjeter

‘Gruaja me rri ftohte ndaj une dua te njihem me ndonje tjeter’ kjo ka qene kerkesa e Gimit 65 vjecar nga Tirana.

Ne telefonaten e bere tek emisioni ‘Aldo morning show’ burri 65 vjecar tha se ai nuk eshte divorcuar por nderkohe tha se ai mund te mbaje edhe dy gra njekohesisht.

Ja cfare shqetesimi ka shprehur ai saktesisht ne emisionin e mengjesit:

“Jam Gimi nga Tirana. Desha të njihem me ndonjë, jam 65 vjeç. Dua të njihem me ndonjë se më është ftohur partnerja. Më është ftohur shumë dhe kërkoj një tjetër. Nuk jam i divorcuar, por dua një tjetër. Kam mundësi të mbaj dhe dy. Gruaja ime është 60 vjeç dhe ka marrë fund. Unë jam në rregull”, tha 65-vjeçari.

Video.