Jeta e vertete fillon pasi mbush dyzetvjece.Pasi mbush kete moshe fillon nje jete te re dhe njeriu kujdeset me shume per jeten e tij duke e pare se gjysma e jetes ka ikur dhe vitet qe do te vijne duhet tejesh me e kudeshme me jeten tende.

Misi shqiptar ka 2 vjet qe i ka mbushur te dyzetat dhe ajo nuk e ka problem numrat e moshes dhe thote qe jame krenare per moshen qe kam.

Kjo moshe me ben te reflektoje per veten time.

Por ajo filloj te merrej me aktivitet fizik dhe zumba dhe kjo i ka ndryshuar jeten.

Pas aktivitetit fizik ajo kudeset dhe per ushqimin kur ha ushqim te shendetshme.