Nje ngjarje qe ka habitur te gjithe. Nje nuse diten e dasmes se saj kishte planifikuar per nje shaka e cila nuk i doli sic e priste.

Ajo takon personin qe do ti martonte pak para dasmes dhe i tregon gjithe planin e shakase qe do ti bente burrit te saj.

Kur punonjesi do te pyeste te palet nusdja kishte menduar te pergjigjj`hajer` qe do te thote jo ndersa te gjithe do prisnin qe ajo te thoshte evet pra po.

Por punonjesi i gjendjes civile nuk e kishte mbajtur dot kete per vete dhe ia kishte treguar vecmas dhendrit.

E keshtu kur erdhi moment te pyetej nusja, dhendri e kishte nderprere punonjesin dhe i thote nuk behet kjo martese dhe cohet nga tavolina dhe iken.

Ne kete moment nusja ngel e habitur e fillon te qaje sepse punonjesi e dinte planin e saj dhe ajo donte qe ai te tregonte e dasma te mos prishej.

Por e kuptoi qe gjithcka i ishte kthyer mbrapsht dhe ne loje e kishin vene ate vete.

Shakane ia beri dhendri nuses dhe gjithcka perfundoi bukur dhe nusja mori certifikaten e marteses me lot gezimi ne sy.