Imami Elvis Naci nje Shqiptar i vertete i pa lodhur dhe shume aktive qe te ndihmoje Shqipetaret qe kane nevoje.

Por ai ka bere thirrje per ndertimin e shtepive ne zonen e Thumanes dhe do te ndertoj tre pallatet per njerezit ne nevoje.

Ai ka ber ne postim ne rrjetet sociale ku tregon se i pari eshte ai qe jep nje shume prej 10 mij euro.

Ato jane te ardhurat e tij personale dhe i dhuron per te ndertuar shtepite qe jane te demtuara.