Pasi mbaroi shkollen dhe nuk i dhane vende pune e reja u drejtua gjermanishes per tu larguar nga ky vend qe nuk i vlereson njerezit e saj.

Tashme dihet qe te futesh pune ne shqiperi ose duhet te jesh antar partie ose duhet te paguash para.

Rruge me merite nuk ka.Por kur ky vend nuk te ofron asgje eshte Gjermani qe te mirpret me te gjithe te mirat.

Keshtu ka ndodhur dhe me Marselen qe punon ne Gjermani me nje rroge prej 7 mije euro.Dhe paga eshte gjithmon ne rritje.

Atje eshte e respektuar dhe e nderojne te gjithe per punen qe bene.

Per me shume shikoni video.