Familja e Rezartes dyshon se njerez nga familja e Olsit kane dore ne ngjarjen e Librazhdit.

Cifti ka qene i fejuar dhe pas nje viti ishin martuar dhe ata ishin te lumtur.

E cuditshme ajo qe ka ndodhur me ata.

Vellai i Rezartes shpreshet se ne na njoftuan prinderit e Olsit ata na moren ne telefon.

Por un dyshoj qe ne kete ngjarje ka dore njerezit e Olsit.Ka dicka qe nuk shkon sepse ata jane martuar me dashuri dhe e donin shume njeri tjetrin.Duhet te jete nga familja e Olsit.

Dhe ne si familje do bejm hetimet tona.Ne folem dhe diten e enjte ne telefon dhe se si na u duk kure foli me ne.Por ne do presim Olsin te behet mire dhe cdo gje do dal ne shesh.