Ka ndodhur shume histori te tilla se si mangalli me prush nese e fusni ne dhomen tuaj eshte nje gabim fatal.

Ka ndodhur shume histori si ajo e Librazhdit me Olsin dhe Rezarten.Mangalli nese merret ne dhome duhet lene dera hapur.

Por mangalli ne dhomen tuaj leshon manoksid karboni.

Çfarë është monoksidi i karbonit?

Monoksidi i karbonit (CO) është një gaz i cili gjendet te karburantet e makinave e kamionëve, motorët e vegjël, sobat, gazi, qymyri i durit etj.

Monoksidi i karbonit është një gaz pa aromë dhe ngjyrë. Në ambiente të mbyllura dhe të paajrosura, ai zëvendëson oksigjenin, gjë që përbën rrezik.

Ndaj beni kujdes kur merrni mangall ne dhomen tuaj.