Viti 2020 ne maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”, në orën 00:01 lindi nje vajze shume e bukur dhe me emrin Emel

Ajo u eshte vogelushja e pare e 2020 nje bebe shume e mire.

Shpresojm qe ajo te rritet e shendetshme dhe plot lumturi.

Ndersa vitin qe kaloj ne 2019 bebja e pare qe lindi ishte nje djal dhe ai quhej Elis.

Zoti i ruajt dhe i bekofte keta femi te se ardhmes.