Ekipi i specializuar ka harruar qenin ne Durres.Ilir Hibrahimi e ka qenin dhe po e mban pasi ai eshte nje qen hero.

Ai ka shpetuar nje grua qe kishte nevoj per ndihme.Dhe ai nuk eshte nje qen i zakonshem.Ai duhet te merret nga ekipi Italian per te ndihmuar ne vende ku ka nevoje.

”Kam gjetur qenin e ekspertëve të huaj që erdhën për inspektim. Kam shkuar në drejtorinë e Policisë bashkë me qenin, madje lash edhe numrin e telefonit atje. Më pas më telefonuan dhe më thanë; na prit në plazh. Pasi shkova aty bashkë me qenin, askush nuk erdhi. Kam gruan me tension. Dje u rrëzua në oborr. Qeni ka shkuar dhe e ka kapur tek rrobat e trupit dhe e ka kthyer përmbys dhe më pas e ka fërkuar. Qeni të shkojë atje ku e ka vendin, pasi është i trajnuar për të shpëtuar jetë.”- ka thënë Iliri.

Ju lutem ne ndihmoni.