Eshte Hermes Nikaj, i njohur si Zogu i Tiranes, ne ekranin shqiptar ne emisione te ndryshme.

Ai eshte i dyshuar se ka luajtur rolin e menaxherit te rrjetit per vajza dhe gra te ndryshme te cilat idergonte per kliente neper shtepi apo hotele me nje pagese qe fillonte prej 10000 deri ne 20000 per 2 ore.

Duke iu referuar deshmise se Nikajt, mesohet se ai i ka mohuar akuzat edhe pse ka pas deshmi te ndryshme.

“Marrëdhëniet kryheshin me dëshirë, nuk paguhej lekë. Asgjë nuk e bënim për lek. Vajzat nuk i dërgoja unë. Ata shkonin me dëshirë . Kërkonin vetë të shkonin nëpër lokale dhe jo kundrejt pagesës. Ky nuk quhet pro stitucion.” ka thënë ‘Zogu i Tiranës’ ne deshmine e tij.