Një banor nga Patosi, tregon se ngjarja qe ndodhi ne Patos me 3 te rinjve ishte si shkak i motres se njerit prej tyre.

Sipas banorit ngjarja ka ndodhur pasi është zbuluar se e motra e autorit të ngjarjes e martuar, ikte nga shtëpia dhe flinte me komshiun e saj.

Sipas banorit, kishte pasur një nderhyrje mes dy familjeve dy ditë më parë por që kishte ndërhyrë Policia, ndërsa vëllai i vajzës, Martin Skëndaj ka gjetur rastin për ta bere ate gabim.

“Familjet që të dyja janë të mira, por fajtore u bë vajza. Ajo ishte e martuar, i vinte në krevat natën këtij çunit, ishte beqar (Manoli) ajo ishte e martuar. Mirëpo e gjeti e ëma e djalit atë botin, ja edhe tani ajo bërtet molla e sherit dhe ndodhi kjo histori ne Patos.

Ngjarje te tilla jane gabim ndaj beni kujdes.