Histori te tilla perhapen cdo dite e me shume ne shqiperi.

Motra e Martinit ka qene e lidhur me Manol Rrapon dhe ata nuk kane qene dakort me kete lidhje.Sepse ajo ka qene dhe e martuar.

Thuhet se motra e Martnit ka qene e martuar ne fshatin Panahor te Ballshit ajo ka pasur dhe miqesi me komshiun nderkoh.Por kete gje e kane pare burri dhe njerezit e burrit.

Me pas ajo eshte divorcuar nga burri dhe eshte takuar perseri me komshiun e saj.

Por nuk ka përfunduar, mëngjesin e ngjarjes ata janë zënë përsëri, ku Martini mësohet ti ketë thënë të atit, “baba , lëre nuk na i ka fajin komshiu, por motra që i shkonte në shtëpi”.

Pasi Maritini dhe i dashuri i motres se tij jane takuar ata jane konfliktuar me te dhe nje kushuririn e tij dhe me pas ka ndodhur ajo ngjarje ne Patos.

Per me shume shikoni videon.