Ish dhendri i Jozefina Topallit ka dhe nje deklarate rreth festuvalit te korruptuar te RTSH.

Ai thote se ai festival nuk ben dhe ka shume pazare ne te.

Qe kur festivali u lidhe me Eurovizionin ai ndryshoi dhe mori nje rruge tjeter.

Kurse sa i perket debatit rreth veres dhe dianes nuk di gje.

Por aty luhen shume pazare.

Kengetari ka qene fitues i festivalit te RTSH dhe ka konkuruar ne Eurovizion