Ishte nje nga aktoret me te mira te viteve 90 dhe shume e talentuar.

Sesilia Plasari emigroi drejt Frances.Por me nje gjendje ekonomike te dobet prinderit e saj moren para borxh per te paguar bileten e avionit.

Ajo ishte aktorja unike e filmit edhe keshtu edhe ashtu.

Sesilia ishte 23 vjece kur luajti filmin e jetes se saj.Nje nga filmat me te bukur te kinematografis shqiptare.

Por tani ajo eshte ne moshen 50 vjecare dhe eshte e bukur po si ateher.Megjithese 30 vjet pa ndonje role ne kinematografin shqiptare ajo tani jeton mes Parisit dhe Tiranes.