Nentori do filloj te ndihet fuqia e dimrit.Dhe fillimi i tij do jete me i fresket se Tetori.

Por nje cudi ka ndodhur ne Dragash ku kane filluar reshjet e para te bores.

Mengjesi i ke gjetur fshatin te pa pergatitur me reshje te lehta debore.

Ja dhe foto tregon reshjet e debores.