Pas Turqise dhe vendeve te tjera lekundje te lehta jane regjistruar nga IGJEUM.

9 lekundje jane regjistruar sot nderkohe qe epiqendra ka levizur nga Durresi, ne Korce e Pogradec por nuk ka gje per tu shqetesuar sepse termeti ka qen me magnitude te vogel dhe nuk ka shqetesuar banoret.

Instituti i Gjeoshkencave, Energjise, Ujit dhe Mjedisit raporton sot se lekundja e fundit eshte ajo e ores 10:30 me epiqender ne Nikolice te Korces dhe me nje magnitide 2.3.

Cdo gje eshte normale qe keshtu termetet jane pjese e dites tashme.

Nderkohe qe sipas te dhenave qe raporton vete IGJEUM, lekundja me magnituden me te larte ka qene ajo me epiqender ne Luginen e Patokut, me magnitide 3.1.