E pabesueshme ngjarja tek Hell Kitchen ne Top Channel
kur shef Renato bene nje veprim jo te mire konkurentes.

Ai mbremjen e djeshme ka hedhur pjaten qe ka gatuar konkurentja.

“Për çfarë ma sjell këtë pjatë ti mua, për çfarë?”, i bërtiti Kuzhinieri duke ia hedhur pjatën në trup vajzës.

Por vazja u prek dhe filloi te qaje.

Por konkurentet e tjere i erdhen ne ndihme shoqes se tyre duke e ndihmuar.

“Për ça qan?”, e pyeti shefi kur e pa me lot në sy. “U dogja pak”, u përgjigj ajo. “Mirë të të bëhet. As që më intereson fare. As një pikë loti nuk më mërzit fare. Jam pashpirt”, tha Renato.

Video: