Arjan Cani pasi po humb audiencen diten e premte dhe ate po e merr Elvis Naci me emicionin Shqipteret me Shqiptaret ka hedhur akuza ndaj imamit te nderuar dhe e ka ofenduar.

Por si gjithmon fjalet e tij jane fjale qe nuk vlejne asgje ne krahasim me punen qe po ben imami Elvis Naci.

Ka plote njerez qe te sulmojne kur ben pune te mira ne e kemi per zakon te flasim per ate qe ben mire dhe te falenderojme ate qe na shan.

Ndaj heshtja e Nacit ndaj Arjan Canit apo Mustafa Nanos eshte gjeniale ne fund te fundit karvani le te ece para dhe Imami i nderuar te ndertoj jeten e shqiptareve ne nevoje.