Pas problematikave te shumta te krijuara pas dates 26 nentor ne Durres, kane qene te shumte ata qe kane pasur mangesi ne ushqime dhe veshmbathje edhe pse kryeministri u beri thirrje te huajve per mosdergim pakosh.

Por sot na ka prekur te gjitheve thirrja e nje zotrie te moshuar qe s`donte as buke e as uje por i ishte prishur gjithe shtepia dhe askush nuk vinte per ta pare.

Ai thjesht po kerkon nje cader ku te fus koken e te rri te fleje pas i 70 vjecari nuk ka ku te shkoje.

Ja rrefimi i tij :