Para 3 vitesh kryetari i bashkise se Tiranes e rriti 10 lek bileten e urbanit me arsyen se do te permiresohej me tej ky sherbim.

Por edhe pse vitet kaluan duket se nuk ka ndryshuar asgje e per me teper kushtet.

Denoncimin e ketij rasti e ka bere nje qytetar i thjeshte i linjes Kombinat-Kinostudio.

Ai shkruan se shoferi i urbanit e fiku autobusin ne mes te rruges dhe u tha te hipnin te autobusi tjeter, shoferi i te cilit bente si i forte dhe nuk i mori fare.

Por pasi pasagjeret e tjere njoftuan policine shoferi hapi kapakun e beri sikur i ishte prishur autobusi.

Me pas kur zbriten te gjithe ai kishte ndezur mjetin e i kishte lene pasagjeret ne qender ndonese biletat i kishin paguar per me larg.

Sipas qytetarit ky nuk ishte rasti i pare qe ua benin kete gje dhe ishin tejet te merzitur.