Sic ndodh gjithmon ne Shqiperi te pasurit apo te kapurit pas politikes shpetojne pa u lagur.

Keshtu ka ndodh dhe me Himcin pedagogun e lire tashme.

Ai eshte lene i lire dhe ceshtja e tij eshte pezulluar.

Himci ka lene qeline sot dhe sipas prokurorise ai nuk ka bere asnje veper penale.

Histori te tilla keshtu perfundojne ne Shqiperi.Cdo ngjarje 3 dite zgjate me pas harrohet.