Historia kete here vjen nga fshati Bushat i Shkodrës, dhe familja Prendi prej kohësh banon ne kushte te veshtira ndaj ajo kerkon ndihme.

Kryefamiljari Mark Prendi tregon se e ka shume te veshtir pasi shtepia eshte prishur ne 2010 dhe ai nuk ka mundesi ta rregulloj.

Ai thote se:Une kam 6 fëmijë, njërin e kam të sëmurë. Nuk kemi asnjë kusht. Fëmijëve i jap bukë me ujë e kripë.”

I bëhet thirrje të gjithë shqiptarëve të ndihmojnë këtë familje, të rindërtojnë shtëpinë e djegur. Kontributi i gjithsecilit prej jush mund të ndryshoje jetën e 6 fëmijëve të familjes Prendi.

0693561705 kush ka mundesi te kontatoj me kete numer dhe ta ndihmojne sado pak.

Eshte bukur te ndihmosh njerez qe kane shume nevoje dhe sado pak.

Ndaj lum ai qe ndihmon dhe kujdest per njerezit ne nevoje.

per me shume shikoni video.