Martin Prela është i ati i Xhulio Prelës, po li cit 26-vjeçar, i cili u ‘el im inua’ në fillim të këtij muaji më datë 5 dhjetor.

Teksa një nga autorët e dyshuar është a rr estuar dhe një tjetër është shpallur në kërkim ndërkombëtar, dh imbja për familjarët vijon të jetë ende e madhe.

I ati i tij ka folur në lidhje me të birin dhe ka shtuar se ai e donte po li cinë dhe nuk i pëlqenin padrejtësitë.

I ati i Xhulios tha:

Nuk e pranonte të padrejtën, ja merrte mendja që ishte e drejtë dhe nuk tërhiqej, jo thoshte kjo është e drejta dhe njerëzit nuk duhet të tërhiqen nga e drejta.

Ma merr mendja se nëqoftëse ka zot në qiell dhe nata e shenjtë e asaj nate e Shën Kollit do ta nxjerrë në dritë jetën e djalit tim, sado ta mundohen ta mbulojnë do dalë e vërteta, ditën që do zbardhet do jetë më e rëndë. Kushdo, nëse dikush është paguar, kushdo që e ka bërë, të dyja palët para meje do të jenë njëlloj, asnjëra më e lehtë, të dimë a ju patëm borxh apo na mbetën borxh.