Pakistani eshte bere qendra e lekndjeve sizmike me nje magnitude 6.1 ball.

Pas Shqiperise Greqise Italise Turqise tani rradha shkon ne Pakistan ku njerezit kane dale ne rruge.

I gjithe qyteti ne rruge nuk eshte pare kurre lekundjet ishin te forta dhe ne moment qe nuk pritej.

Epiqendra e lukndjeve ishte rreth 30 milje në perëndim të Jarm në veri të Afganistanit.

Por lekundjet sizmike u ndie larg deri në kryeqytetet e Afganistanit dhe të Pakistanit, Kabul dhe Islamabad.

Por lekundjet kryesore ishte larg qendrave te banuara dhe nuk pati demtime.