Nga pamjet satelitore shikohet se nje i ftohte polar pritet ti afrohet europes.

Kjo mas e ftohte do te prek europen lindore.Dhe nje pjese te ballkanit.

Ky i ftohte do te preke Maqedonin Kosoven dhe Shqiperine.Java e pare e nentorit do jete normale ndersa javen e trete te nentorit pritet te ftohi moti.

Ndaj behuni gati per nje dimer te ftohte.