Mira tregon per historine e jetes se saj.

Ajo thote se pas ndarjes me bashkeshortin e saj, nje biznesmen i njohur, i kane marre te drejten e mbajtjes se femijeve.

Nena e re shprehet se as vete nuk e kuptoi se cfare ndodhi ne te vertete me martesen e saj.

“Ish-burrin im eshte nje biznesmen i njohur ne Shqiperi dhe pas ndarjes gjykata ia dha femijet atij.

Kujt nuk i jam drejtuar por askush nuk me ka ndihmuar, as organet e vetingut, as presidenti e as kryeministri nuk me jane pergjigjur. Po rune nuk dorezohem pas qellimi im jane vetem femijet e mi.

Nuk eshte e drejte qe dy femije te mitur te ndahen nga nena sepse ligji i shkeput femijet vetem ne rastet kur nena eshte e paafte menderisht ose kur ka aftesi te kufizuara dhe une e njoh veten time dhe nuk kam asnjerin prej ketyre.”

Historia e një nëne

Historia e një nëne që humbi dy fëmijët pas divorcit. Burri biznesmen bleu drejtësinë. Kjo eshte nje histori qe solli ne Top Channel, gazetarja Anila Hoxha. Dramatike e dhimbshme dhe jonjerezore.

Posted by Dritare.net on Tuesday, October 8, 2019