Nje nga njerezit me te mire ne Kosove dhe nja nga humanistet me te mrekullueshem duke ndihmuar dita dites njerezit ne nevoje.

Ai vjen ne Shqiperi me 30 tone ndima.Nje mrekulli ne keto dite te veshtira.

Ai shkruan:“Vullnet i jashtezakonshem shume bizneseve dhe bamireseve qe te ndihmojne vellezerit tone ne Shqiperi. Jetimat e Ballkanit po nisen edhe sot drejt Durresit per te derguar ndihma te lloj llojshme. 30 tone ushqim, gjera higjienike, veshmbathje e shume gjesende tjera po i nisim tani vetem nga Shoqata Jetimat e Ballkanit. Detajet tjera me vone dhe diteve te ardheshme. Bamires Zoti kurr mos ju humbte”.

Nderkohe e gjithe Kosova ka hapur dyert per te gjithe njerezit qe kane nevoje.