Kjo eshte shqiperia tjeter e 2020 nje shqiperi qe nuk e imagjinon dot as ne perralla.

Por ja qe ekziston dhe nje jete e till si ne 1200 ne kohen e Ertogrulit te famshem.

Zef Ndue Marku, 75 vjeç, dhe bashkëshortja e tij Dava jetojnë të vetëm në fshatin Mollkuqe, më shumë se pesë orë larg Fushë Arrëzit.Dhe ata jetojne te dy aty.

Dy të moshuarit janë të vetmit që kanë mbetur në fshatin e braktisur prej gjithkujt. Ata jetojnë prej 30 vitesh pa energji elektrike, me dritën e Pishës, e pa kushtet më minimale.

Nuk eshte e besueshme qe te jetosh 30 vite pa enegjergji elektrike.

Gazetari Armir me nje bamires te zones i kane dhuruar ushqime dhe i kane ndihmuar sado pak me aq sa kane mundesi.

Por shikoni fotot dhe do te kuptoni se ku jetojne keta dy te moshuar.