Ne Durres prane fshatit Jube diten kur toka u lekund filluan te dalin gazra ne te gjithe zonen e hapur.

Hapja ka shkuar deri te gjirin e Lalzit.

Ne te gjithe fshatin jane hapur gropa dhe ndihet dhe era e gazit kudo.

Ato kane shkuar tek vendi i hapur dhe jane cudit aty.

Edhe toka nuk mund te punohet me traktor sepse nuk mund te plugoje token.

Video