Histori e pazakonte ka ndodhur ne nje nga fshatrat e Kosoves.

Ne fshatin Lubisht eshte hapur nje grope ne mes te fushes dhe ka habitur te gjithe banoret.

Sipas banoreve gropa eshte hapur 4 deri ne 5 metra e thelle dhe eshte hera e pare qe shikohet dicka e tille ne fshat.

Ato nuk e kuptojn pse ka ndodhur kjo dukuri dhe autoritetet vendore nuk japin asnje shpjegim.

Shikoni pamjet poshte.