Feride dhe Toprak jane shume te pelqyer ne publik dhe ata i duan shume.

Se bashku luajnë në serialin “Lule të vetmuara” që transmetohet në TV Klan dhe kanë rol kryesor dhe ky serial ndiqet shume dhe eshte nje serial emocionues.

Por në jetën reale ata janë miq shumë të mirë dhe takohen shpesh per plane dhe projekte te reja.

Madje Feride ka treguar se kur e ka parë Toprakun për herë të parë ajo e ka përqafuar sepse ka qenë fanse e tij dhe se ka besuar qe do jete pjese e nje seriali me te.

Dhe vete nuk e besojse se kur ai erdhi ditën e parë të xhirimeve, u përqafuam shume dhe i mora nje autograf.

Edhe tani jemi kaq të afërt se kurre. Ne flasim para xhirimeve dhe është shans i madh të kesh marrëdhënie të mirë me kolegun”-tha Feride.