Ne emisionit e tij ne Klan, moderator Blendi fevziu na habit kur tha live se ka te dhena nga reporteret e tij se disa nga ndihmat ne Durres po shiten.

Mijera ton veshje dhe shtresa per tu mbuluar kane ardhur ndihma nga Kosova per kampet e ngritura ne Durrem dhe Thumane per ata njeez qe po flen jashte.

Por sipas Fevziut eshte bere shperdorim i tyre dhe po behet biznes duke shitur 5 mije leke nje batanije.
Ai tha se kishte nje mesazh per ata qe shperdorojne ndihmat dhe po perpiqen te bejne biznes me to.

Natyrisht qe kudo ka edhe lapangjoze e matrapaze qe kane dahur te perfitojne ne keto situate.

Megjithate ai shprehet se nuk eshte etika qe ndihmat e derguar ne Durres te vidhen e te shiten me 5 mije leke.

Problemet jane shfaqur me ndihmat e kosovareve qe kane mberritur ne Durres nuk kane pas ku `i shkarkonin