Mariam Nabatanzi eshte gruaja më pjellore në botë. Ajo është dyzetvjeçe, dhe ka 44 fëmijë. Mjekët thone se nuk merren më me këtë njeri në Ugandë, pas lindjes së fëmijës së 44.

Ajo ka lindur 4 herë binjakë, 5 herë trinjakë dhe 5 herë katërnjakë. Vendasit e quajnë atë gruan më fertile në botë. 40 vjeçarja ka mbetur e vetme në rritjen e 44 fëmijëve pasi burri e la disa vite më parë.

Ajo eshte nje mrekulli dhe duhet te futet ne rekordet Gines.

Ne i urojme jete te gjate dhe femi te mbare.