Bashkepunimi i Luana vjollces dhe Bujar Qamilit ne vitin 2018 beri goxha buje ne Youtube dhe arriti nje numer shume te madh ndjekesish.

Ne nje interviste te meparshme vete Bujari kishtet reguar se e shoqja e kishte xhelozuar ne skenat e klipit me Luanen.

Por ne mbremjen e emisionit ‘Shiko kush luan’, moderatorja eshte munduar te ‘detyroje’ Bujar Qamilit te sqaroje vete publikisht te verteten.

Keshtua kur Luana e pyeti’ Thone qe gruaja t`u be xheloze per mua , tani sqaroje publikisht .

Ndersa kengetari eshte shprehur se gruaja e tij nuk ka thene gje, ndaj ai i hedh poshte akuzat e permendura te xhelozixe.

E per me teper jo vetem qe nuk eshte bere xheloze por ka pyetur kur po e ben nje tjeter kenge me Luanen, vazhdon Bujari.

Me pas Luana e ka pershendetur zonjen Qamili nga ekrani dhe iu ka pergjigjur se dueti i kerkuar prej saj do jete ne 2020.