Rekord boteror gjyshja ngel shtatzen ne menyre natyrale.Gjera te tilla ndodhin vetem ne Kine.

Tiana eshte 67 vjec dhe lindi diten e premte ku te gjithe ishin te habitur.Ajo lindi ne maternitetin e Zoazhung.

Zoti na bekoi me nje femi thote bashkeshorti i 67 vjecares.

Emrin e femijes e quajten Tianci qe do te thote dhurate nga Zoti.

Dhe ky eshte nje rekord boteror kur shtatzenia eshte reale.